Incognito

Sofie de Wit is jarenlang door het leven gegaan als het bekende fotomodel Sophia Whittam. Ze heeft een aantal nare ervaringen met de roddelpers. Als ze er achter komt dat haar ouders zijn overleden, besluit ze haar vroegere naam weer aan te nemen en haar identiteit te verbergen. Terwijl ze vecht om de voogdij over haar twaalf jaar jongere zusje te krijgen, komt ze er achter dat het toch minder gemakkelijk is dan het lijkt om onder te duiken. Er komen een paar heel verschillende mannen in haar leven, die zich niet laten afschrikken door haar pogingen mensen zoveel mogelijk op afstand te houden.

Dilemma en Tegenstelling zijn afzonderlijk te lezen vervolgen  op Incognito

prijs: € 17,95
ISBN: 9789086601349
Uitgeverij: Ellessy
Bestellen: bij iedere reguliere boekhandel of bij bol.com (link gaat direct naar juiste pagina) en andere online boekwinkels.


Ook verkrijgbaar als grootletterboek.

prijs: € 22,00
ISBN: 9789036428361
Uitgeverij: Grote letter bibliotheekHet eerste hoofdstuk alvast lezen?  download pdf


:: recensie op bol.com:
"Een heerlijk boek om in één ruk uit te lezen. Het leest makkelijk weg en je bent gewoon nieuwsgierig naar hoe het afloopt. Een aanrader dus!"

:: recensie op bol.com:
"Ik heb dit boek op een middag opgepakt en niet meer neergelegd tot het uit was.
Door de titel verwacht je misschien een detective, maar het is een liefdesroman. Als je daar niet van houdt, is dit misschien niet het boek voor jou, maar dat betekent niet dat het geen goed verhaal is. De personages zijn goed uitgewerkt en de schrijfstijl leest ontzettend fijn. Ik leefde me helemaal in." Anouk van der Sluys 
 
:: recensie op watleesjij.nu:
"Het beroemde en succesvolle fotomodel Sophia Whittman, gaat na het overlijden van haar beide ouders incognito door het leven als Sofie de Wit. Ze wordt voogd over haar zusje Renske en neemt een saaie kantoorbaan.
Het sterke aan dit verhaal is dat er duidelijk wordt gemaakt dat er ook een keerzijde zit aan het modellenleven. Pas als je daar goed mee om kunt gaan, is het een leuke wereld.
Een prima tussendoortje!" Helma27 
 
:: recensie op o.a. boeklezers.nl:
"Sophia Whittam is een beroemd fotomodel en heeft eigenlijk geen zin meer in de trammelant met de pers die haar voortdurend achtervolgt. Als ze dan het bericht krijgt dat haar ouders zijn overleden en zij de voogdij over haar zusje kan krijgen, is dat een mooi moment om ermee te stoppen. Als Sofie de Wit begint ze aan een nieuw/oud leven. Niemand mag weten wie ze in werkelijkheid is, omdat dat misschien het leven van haar zusje Renske te veel zou kunnen beïnvloeden. Het duurt even voor ze merkt, dat juist doordat ze zo verkrampt probeert om iemand anders te zijn, ze erg opvalt en ze vooral van de mannen nieuwsgierigheid opwekt. Drie mannen proberen erachter te komen wat ze te verbergen heeft. Is ook haar man voor het leven daarbij?
Dit is de tweede liefdesroman van Geertrude Verweij, het ziet er aantrekkelijk uit en is het ook om te lezen. Het maakt vooral duidelijk dat je niet moet proberen om iemand anders te willen zijn, want dat lukt je niet." Bianca van Strien 
 
:: NBD|Biblion recensie:
[...]Spannend, goedlopend verhaal, waar je vanaf het eerste moment lekker in zit, met de nodige verwikkelingen en een voor alle partijen happy end. [...] Jochien Dantuma