home

Mijn wekelijkse stukjes (columns/schrijfsels/blogs) vind je nu op huishoudhobbels.nl

:: :: :: :: :: :: :: :: :: ::


Wat een heerlijke lekkere luchtige feelgood heeft Geertrude weten neer te zetten."  

Een prettig geschreven verhaal dat zich makkelijk laat lezen en terecht het label "feelgood met een beetje spanning' verdient."
NBD Biblion

Trammelant op het platteland is genieten vanaf de eerste pagina.

Nu overal te koop:


Stadsmeisje Odette besluit eindelijk haar jeugddroom te laten uitkomen: ze koopt een boerderijtje op het platteland. Hoewel ze verwacht daar in haar eentje een stil en rustig leven te gaan leiden, blijkt dat al snel heel anders uit te pakken. Haar tienjarige dochter Ella, die al haar hele leven bij haar vader in woont, laat weten dat ze liever bij haar moeder wil zijn, omdat haar vader hertrouwd is en in moeilijkheden zit. Ook Odettes tweelingbroer Lodewijk zoekt afleiding van zijn problemen en komt voor langere tijd logeren. Zowel aardige buurman Willem als vervelende buurvrouw Dorien komen regelmatig aanwippen en na een serie inbraken is Odette de illusie dat het platteland veiliger is dan in de stad ook kwijt. Is de droom in een nachtmerrie veranderd, of vindt ze alsnog het geluk in haar huisje op het platteland?

ISBN 978-90-8660-386-2
meer (verkoop) informatie vind je hier


:: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::


Op de hoogte blijven van schrijfnieuws, extraatjes en sneak previews in je mailbox ontvangen en nu alvast als dank een gratis een nog niet eerder gepubliceerd verhaal downloaden?
Meld je aan voor de nieuwsbrief via deze link

:: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
 
contact:
 

:: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: 

eerder verschenen:

  http://www.geertrude.nl/p/alles-onder-controle.html  http://geertrude.nl/p/thuisgekomen.html  http://geertrude.nl/p/erfgoed.html  http://geertrude.nl/p/tegenstelling.html  http://geertrude.nl/p/goede-hoop.html  http://geertrude.nl/p/familiegeheimen.html  http://geertrude.nl/p/dilemma.html  http://geertrude.nl/p/incognito.html  http://geertrude.nl/p/huis-vol-verleden.html