4 april 2020

Dagblog :: 3 april 2020


Ook goedemorgen! Ja, dit moet iedere dag. Het is wel lief, maar ik wou wel dat hij leerde zijn nagels ingetrokken te houden...


Het is niet mijn beste dag. Ik sleep me met heel veel moeite door de boekhouding heen en daar doe ik zo'n beetje de hele dag over. Tussendoor klik ik wat rond op internet, maar het nieuws laat ik links liggen. Even geen behoefte aan. De persconferentie van Curaçao kijk ik wel, maar als het duidelijk is dat er geen nieuwe gevallen zijn en dat er ook geen nieuwe regels bijkomen, geloof ik het wel. ik kijk later nog even wat ik gemist heb, maar dat was niet veel. Er wordt een pakket hulpmaatregelen voor mensen die financiëel last hebben van de crisis gepresenteerd, maar dat is alleen nog maar een voorstel dat aan Nederland wordt voorgelegd. Het is dus nog afwachten wat daarvan terecht komt. Wel verstandig om de mensen hier te laten zien dat de regering bezig is oplossingen te zoeken, trouwens.


Als de boekhouding af is, zet ik mijn computer uit. Ik ben er klaar mee en kijk liever een kwartier lang naar een troepiaal die beestjes aan het vangen is op de takken van de boom naast me.


Ik begin in dit boek. Een Vaticaanthriller. Ik kan er nog niet echt in komen, maar ik zet stug door, terwijl echtgenoot zich mengt in een virtueel Happy Hour van een groep kennissen die we normaal gesproken op vrijdag in het echt ontmoeten.


Ik heb niet zo'n behoefte aan gezelschap en vermaak me wel met mijn boek en deze chuchubi, die ook wel wat beestjes lust.


De zonsondergang is iets minder rood dan gisteren, maar nog steeds roder dan normaal. Schijnt door stof in de lucht te komen.


We doen een barbecue vandaag, dus ik hoef alleen maar een salade te maken. Lekker simpel: tomaat, komkommer, rode ui en ijsbergsla met wat azijn en mayonaise.


Ja, dat zie je goed. Deze kat eet sla. Zeurt zelfs om sla als we barbecueën. Oké, daarna wil hij kip, maar die sla hoort er ook echt bij. Toen we hem net leerden kennen (oktober 2018), dachten we dat hij sla at omdat hij zo'n honger had (zwerfkatje), maar blijkbaar vind hij het ook lekker, want honger heeft hij echt niet meer.

1 opmerking:

  1. Ik had eens een kat die gek was op sperziebonen, kwam onmiddelijk naar de keuken als hij ze rook

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je wilt reageren!
Ik lees alle reacties en meestal antwoord ik ook, al kan dat soms een paar dagen duren.

Helaas moeten sommige mensen 'bewijzen dat ze geen robot zijn' door op plaatjes te klikken.
Sorry daarvoor, ik kan het niet uitzetten (heeft met cookie-instellingen van blogger te maken).
Mailen mag ook altijd (geertrude@geertrude.nl)