26 maart 2020

Alweer een saaie dag. Maar...Weer een dagje achter de laptop. Meer zat er even niet in (en nee, met dat uitzicht is het ook niet echt een ramp).
Maar... ik ben klaar! Voor zover mogelijk in ieder geval. Definitieve winstbelasting voor Curaçao kon ik nog niet aangeven, maar dat hoeft ook pas op 30 juni binnen te zijn. En ik zit nog met die papieren aangifte in mijn maag, maar die hoeft ook nog lang niet af. Even ontspannen nu op dat gebied en over een paar weken verder kijken.

Morgen nog wat werk voor de uitgeverij (als de schrijvers die ik gemaild heb tenminste reageren) en dan kan ik misschien volgende week eens wat minder beeldschermuren draaien. De eerste drie maanden van het jaar zijn wat dat betreft altijd het lastigst, maar ik heb nu behoefte aan andere bezigheden. Het huis echt goed poetsen (en bijhouden), de tuin eens flink beetpakken, dingen zaaien en planten, dat soort dingen. En o ja, die cursus papiamentu afmaken en mijn kruidenstudie oppakken en... nou ja, zat te doen zonder computer.

Dat zal in ieder geval meer stof (en foto's) voor mijn blog opleveren. Ik heb sowieso van alles te vertellen, maar ik kom er niet echt aan toe om foto's te maken en stukjes te schrijven. Maar wie weet, volgende week. Dan heb ik er eindelijk tijd voor.
Tenzij ik ineens zin krijg om een boek te gaan schrijven natuurlijk. Dat wil nog wel eens gebeuren als er weer wat ruimte in mijn hoofd komt. Ik speel met de gedachte om een vervolg op Trammelant op het platteland te schrijven, er misschien zelfs een serie van te maken die zich in en rond Odettes boerderijtje afspeelt. Maar dan moet ik het boek eerst zelf weer eens lezen om de sfeer weer goed op te pakken.
En had ik niet al een idee voor een Dorpslevenverhaaltje? Heb ik nu ook eindelijk weer tijd voor. Ik zou ook eerst eens wat korte verhalen of een vervolgverhaal kunnen schrijven om hier op mijn website te plaatsen. In deze tijd zijn er vast wel mensen die zin hebben om iets te lezen wat niet over Corona gaat. En...

Tja, wie mijn blog al langer leest weet het wel: zo gaat dat altijd bij mij. Zoveel ideeën, zo weinig tijd. Altijd druk, vooral in mijn hoofd.
Maar goed. Vervelen doe ik me nooit, dat is ook wel weer fijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je wilt reageren!
Ik lees alle reacties en meestal antwoord ik ook, al kan dat soms een paar dagen duren.

Helaas moeten sommige mensen 'bewijzen dat ze geen robot zijn' door op plaatjes te klikken.
Sorry daarvoor, ik kan het niet uitzetten (heeft met cookie-instellingen van blogger te maken).
Mailen mag ook altijd (geertrude@geertrude.nl)