24 mei 2019

Kleine stapjes


Ik wil altijd alles teveel en te snel. Ik weet dat het een trend is om groots te dromen, maar het is niet altijd goed. Vind ik tenminste. Want ik ben op die manier zelden of nooit tevreden met wat ik gedaan heb. Ik ben altijd twee stappen verder.
'Ja, leuk dat ik dat gedaan heb, maar er is nog zoveel meer dat ik had willen doen...'

Niet gezond. Dus heb ik besloten meer stil te staan bij de kleinere stapjes vooruit.

Na drie weken (nou ja, met onderbrekingen voor andere dingen) schrobben kan ik eindelijk zeggen dat een deel van het huis schoon is. Geen vleermuizenpoep meer.


Het hele benedenhuis, twee slaapkamers, de kleine badkamer en het halletje ertussen. Helemaal schoon. Nou ja, kom nog maar even niet van de vloer eten. Als we stromend water hebben, doe ik het nog een keertje over. Maar ik ben toch al erg blij met dit resultaat.

 Badkamer voor:

Badkamer na:

gangetje voor:

gangetje na:

slaapkamers voor:


slaapkamers na:

Op naar het weekend. Ik hoop de keukenmuren voor het eerst schoon te maken (maar die zijn lang niet zo vies als het beneden was) en in de grote kamer de muren voor de tweede keer te boenen (want die waren het allerviest en ik kreeg het er de eerste keer niet helemaal af).
Maar we gaan zeer zeker ook nog even lekker naar het strand voor een duik en/of een drankje! Tenslotte moet er ook uitgerust worden. 

Fijn weekend allemaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je wilt reageren!
Ik lees alle reacties en meestal antwoord ik ook, al kan dat soms een paar dagen duren.

Helaas moeten sommige mensen 'bewijzen dat ze geen robot zijn' door op plaatjes te klikken.
Sorry daarvoor, ik kan het niet uitzetten (heeft met cookie-instellingen van blogger te maken).
Mailen mag ook altijd (geertrude@geertrude.nl)