4 april 2019

Genieten vanaf de eerste pagina

Heb ik hier eigenlijk wel verteld dat Trammelant op het platteland inmiddels echt verschenen en overal te koop is? Ik geloof van niet.
Excuses daarvoor. De afgelopen weken waren een beetje (boel) chaotisch. Precies in de week dat het boek uitkwam, waren wij in Nederland druk bezig ons huis leeg te ruimen zodat het overgedragen kon worden. We hadden zeven dagen de tijd. Je kunt je voorstellen dat er weinig gelegenheid overbleef om andere dingen te doen. Ik heb tussen de bedrijven door wat linkjes en foto's gedumpt op social media en daar bleef het bij. Het voelt ook een beetje onwerkelijk allemaal omdat ik het boek zelf nog niet in handen heb gehad. De doos met auteursexemplaren arriveerde namelijk de dag voor we weer vertrokken bij mijn ouders, maar er was geen tijd meer om ze op te halen.
Gelukkig heb ik wel foto's ;-)


En ik heb ook al een eerste recensie binnen.
Veronique van Veronique's Boekenhoekje schreef:

"Trammelant op het platteland is genieten vanaf de eerste pagina."

Kijk, dat doet een mens goed. De rest van haar zeer positieve beoordeling lees je hier.

3 opmerkingen:

 1. Het boek ziet er gezellig uit! Alleen de dame met dat lange blonde haar vind ik een beetje irritant. Ik weet niet waarom. Misschien afgunst op haar mooie haar?!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, ik vond haar wel leuk en vrolijk overkomen. Beetje onpraktisch is het natuurlijk wel dat loshangende haar in een kippenhok ;-)

   Verwijderen
  2. Ja dat denk ik ook : ) Doet me denken aan de zangeres Vanessa die met hoge hakken aan ging tuinieren.

   Verwijderen

Wat leuk dat je wilt reageren!
Ik lees alle reacties en meestal antwoord ik ook, al kan dat soms een paar dagen duren.

Helaas moeten sommige mensen 'bewijzen dat ze geen robot zijn' door op plaatjes te klikken.
Sorry daarvoor, ik kan het niet uitzetten (heeft met cookie-instellingen van blogger te maken).
Mailen mag ook altijd (geertrude@geertrude.nl)