15 maart 2018

Drie op donderdag :: Santa Martha
Een heerlijk ritje over bochtige wegen in de heuvels (bergen hebben we op Curaçao niet echt), langs prachtig uitzicht waar we niet stopten voor foto's (vier jaar geleden wel), om uiteindelijk uit te komen bij een verlaten resort en een heerlijk strand waar we een tijdje fijn met de voeten in de branding stonden (zwemmen kon wel, maar daar hadden we even geen zin in).
Mijn idee van een perfecte zondagmiddag ;-)

2 opmerkingen:

 1. Ah, weer eens wat anders dan Drie Dingen op Dinsdag :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja. Dit is gepikt van een Engelstalig blog (three things on thursday - allitereert nog mooier). Het idee staat me wel aan; gewoon drie dingen, maakt niet uit wat. Voor mij een leuke gelegenheid om af en toe wat foto's te plaatsen.
   (ik ben nog steeds een beetje aan het zoeken naar wat ik wanneer en hoe vaak post)

   Verwijderen

Wat leuk dat je wilt reageren!
Ik lees alle reacties en meestal antwoord ik ook, al kan dat soms een paar dagen duren.

Helaas moeten sommige mensen 'bewijzen dat ze geen robot zijn' door op plaatjes te klikken.
Sorry daarvoor, ik kan het niet uitzetten (heeft met cookie-instellingen van blogger te maken).
Mailen mag ook altijd (geertrude@geertrude.nl)