25 oktober 2015

zondag

Jaren geleden (bijna acht jaar geleden zelfs, wow!) vond ik na een lange pauze mijn weg terug naar het bloggen door "alledaagse foto's" te plaatsen. Het duurde maar een paar dagen voor ik er teksten aan toevoegde en voor ik het wist liep het weer als vanouds. Misschien is dat nu ook de manier om weer te beginnen? Ik weet het niet, maar we zullen zien...


3 opmerkingen:

 1. Leuk dat je je weer in 'blogland' begeeft. Ik miste je al een tijdje.

  Het is inderdaad de tijd van het jaar voor breien en puzzelen. De tijd om knus binnen te zitten en een leuke bezigheid om handen te hebben. Doe maar rustig aan met bloggen, dat komt vanzelf wel weer.

  Groeten,
  Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het voelt al gelijk weer vertrouwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn om weer van je te horen!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je wilt reageren!
Ik lees alle reacties en meestal antwoord ik ook, al kan dat soms een paar dagen duren.

Helaas moeten sommige mensen 'bewijzen dat ze geen robot zijn' door op plaatjes te klikken.
Sorry daarvoor, ik kan het niet uitzetten (heeft met cookie-instellingen van blogger te maken).
Mailen mag ook altijd (geertrude@geertrude.nl)