Geertrude Verweij over schrijven, lezen en leven

Augustus(een nieuwe poging tot het nemen van dagelijkse foto's)
Gisteren was het wat nat hier (maar niet zo nat als in het oosten van het land), maar vandaag ziet er weer goed uit. Vanochtend heb ik wat klusjes in de keuken gedaan, maar nu ga ik snel weer naar buiten. We zijn de tuin aan het opknappen en ik kan niet wachten tot het af is... Meer daarover volgende week.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je wilt reageren!
Ik lees alle reacties en meestal antwoord ik ook, al kan dat soms een paar dagen duren.

Helaas moeten sommige mensen 'bewijzen dat ze geen robot zijn' door op plaatjes te klikken.
Sorry daarvoor, ik kan het niet uitzetten (heeft met cookie-instellingen van blogger te maken).
Mailen mag ook altijd (geertrude@geertrude.nl)