Geertrude Verweij over schrijven, lezen en leven

Het borduurwerk van mijn oma

20110209 (1) (Large)

20110209 (2) (Large)

20110209 (3) (Large)

Een tijdje geleden kreeg ik van mijn ouders een tas vol borduurspullen die nog van mijn (allang overleden) grootmoeder geweest zijn. Oma borduurde graag. Haar hele huis hing vol geborduurde schilderijen en lopertjes en haar bank (en de onze trouwens ook) lag vol door haar geborduurde kussens.
In de tas zaten een aantal niet afgemaakte borduurwerkjes. Dit fijne werk lukte niet meer toen ze last van haar ogen kreeg. Ik vermoed dat ze hieraan begonnen is met het idee het aan mijn zusje te geven, die een enorme paardengek was (is). Ik ga proberen het af te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je wilt reageren!
Ik lees alle reacties en meestal antwoord ik ook, al kan dat soms een paar dagen duren.

Helaas moeten sommige mensen 'bewijzen dat ze geen robot zijn' door op plaatjes te klikken.
Sorry daarvoor, ik kan het niet uitzetten (heeft met cookie-instellingen van blogger te maken).
Mailen mag ook altijd (geertrude@geertrude.nl)