Geertrude Verweij over schrijven, lezen en leven

De Rosa Muts

20110203 (1) (Large)

20110203 (2) (Small)

20110203 (3) (Small)

20110203 (4) (Large)

 

Natuurlijk vond ik het een geweldig patroon. Het is dus ook al af. En ik ben er erg blij mee. Ik hou wel van dit soort mutsen. Redelijk eenvoudig en toch bijzonder. Het is eigenlijk jammer dat ik zulke pluizige wol gebruikt heb, want daardoor zie je dat grappige kabeltje in de boord niet goed. Volgende versie (die komt er ongetwijfeld) in een gladder garen, denk ik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je wilt reageren!
Ik lees alle reacties en meestal antwoord ik ook, al kan dat soms een paar dagen duren.

Helaas moeten sommige mensen 'bewijzen dat ze geen robot zijn' door op plaatjes te klikken.
Sorry daarvoor, ik kan het niet uitzetten (heeft met cookie-instellingen van blogger te maken).
Mailen mag ook altijd (geertrude@geertrude.nl)