Geertrude Verweij over schrijven, lezen en leven

Een muts en een sjaal

20110127 (1) (Large) 

 

20110127 (2) (Large)

 

Natuurlijk had ik veel te veel garen gekocht, dus toen mijn vest af was, kon ik nog wel even door. Dus breide ik weer eens een versie van Soulemama’s Favorite hat. Nummer zeventien of zo. Het blijft een leuk patroon. En ik maakte een bijpassende sjaal. Zo kom ik de winter wel weer door.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je wilt reageren!
Ik lees alle reacties en meestal antwoord ik ook, al kan dat soms een paar dagen duren.

Helaas moeten sommige mensen 'bewijzen dat ze geen robot zijn' door op plaatjes te klikken.
Sorry daarvoor, ik kan het niet uitzetten (heeft met cookie-instellingen van blogger te maken).
Mailen mag ook altijd (geertrude@geertrude.nl)