Geertrude Verweij over schrijven, lezen en leven

Een “mama” tas

20100617 (1) (Small)

Als sinds ik het boek “Handmade Home” van Amanda Soule in huis heb, wil ik er iets uit maken. Dus ging ik gisteren vrolijk aan de gang met de “mama bag”. Niet met het boek ernaast, want ik dacht optimistisch dat ik wel wist hoe het moest. Wist ik inderdaad, maar het lijkt alleen maar op wat Amanda gedaan heeft. Ik heb maar één band in plaats van twee en de plooien zitten ergens anders. Maar toch is het een leuke tas geworden, al zeg ik het zelf.

Het stofje was van de kringloop en een ramp. Er zit een soort laagje overheen waar mijn naalden op braken. Maar dat maakt het (hopelijk) wel vuil- en waterafstotend.


20100617 (Small) (2)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je wilt reageren!
Ik lees alle reacties en meestal antwoord ik ook, al kan dat soms een paar dagen duren.

Helaas moeten sommige mensen 'bewijzen dat ze geen robot zijn' door op plaatjes te klikken.
Sorry daarvoor, ik kan het niet uitzetten (heeft met cookie-instellingen van blogger te maken).
Mailen mag ook altijd (geertrude@geertrude.nl)