Geertrude Verweij over schrijven, lezen en leven

Jarig

 20100516 (Small)

“Wat jammer dat dat precies op mijn verjaardag is”, zei ik toen we langs een bord reden dat een boekenmarkt in Rotterdam aankondigde. Waarop echtgenoot vond dat we best vanochtend even konden gaan kijken en dat ik dan als cadeautje een budget kreeg dat ik helemaal aan boeken mocht opmaken. Dat is het soort cadeaus waar je me erg blij mee maakt!

20100516 (1) (Small)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je wilt reageren!
Ik lees alle reacties en meestal antwoord ik ook, al kan dat soms een paar dagen duren.

Helaas moeten sommige mensen 'bewijzen dat ze geen robot zijn' door op plaatjes te klikken.
Sorry daarvoor, ik kan het niet uitzetten (heeft met cookie-instellingen van blogger te maken).
Mailen mag ook altijd (geertrude@geertrude.nl)