Geertrude Verweij over schrijven, lezen en leven

Mijn werkkamer

Het was weer eens tijd om mijn werkkamer (die al verhuisde van het andere kamertje boven naar deze) weer eens te verbouwen naar de eisen die ik er op dit moment aan stel. En als je het ijskoud hebt omdat je net terug bent uit Afrika, is dat een goed moment voor wat lichamelijke inspanning.

Ik had meer plek nodig om te schrijven. Ik ben met een nieuw boek bezig en het werk voor de krant blijft ook binnen stromen. Daarnaast wilde ik wel voldoende ruimte overhouden om te naaien en ook nog een beetje zorgen dat de dochters, die hier moeten printen, normaal bij de printers konden komen.

Missie geslaagd!

20100309 (1) (Large)

20100309 (2) (Large)

20100309 (3) (Large)

20100309 (4) (Large)

20100309 (Large)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je wilt reageren!
Ik lees alle reacties en meestal antwoord ik ook, al kan dat soms een paar dagen duren.

Helaas moeten sommige mensen 'bewijzen dat ze geen robot zijn' door op plaatjes te klikken.
Sorry daarvoor, ik kan het niet uitzetten (heeft met cookie-instellingen van blogger te maken).
Mailen mag ook altijd (geertrude@geertrude.nl)