Geertrude Verweij over schrijven, lezen en leven

Aan de huiskamertafel

20100312 (Large)

 

Ze hebben allemaal een bureau en een eigen kamer. En ze zijn bezig met een beroeps- of universitaire opleiding. Maar nog steeds komen ze uiteindelijk aan de huiskamertafel zitten met hun huiswerk. En van mij mogen ze. Dit zijn van die dingen waaraan ik later, in ons lege nest, met veel plezier aan terug zal denken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je wilt reageren!
Ik lees alle reacties en meestal antwoord ik ook, al kan dat soms een paar dagen duren.

Helaas moeten sommige mensen 'bewijzen dat ze geen robot zijn' door op plaatjes te klikken.
Sorry daarvoor, ik kan het niet uitzetten (heeft met cookie-instellingen van blogger te maken).
Mailen mag ook altijd (geertrude@geertrude.nl)