Geertrude Verweij over schrijven, lezen en leven

Vorderingen en aanvullingen

De omslagdoek vordert gestaag...

En dus mocht de vooraad wol weer aangevuld worden.
Uh. Eigenlijk niet. Maar wie kan hier nu aan voorbij lopen?Zo mooi op kleur gesorteerd. En behalve een hoop rommel ook best bruikbare restjes ertussen. Ik zie al zoveel verschillende mogelijkheden...Maar eerst laat ik die bak nog lekker even staan om van de kleuren te genieten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je wilt reageren!
Ik lees alle reacties en meestal antwoord ik ook, al kan dat soms een paar dagen duren.

Helaas moeten sommige mensen 'bewijzen dat ze geen robot zijn' door op plaatjes te klikken.
Sorry daarvoor, ik kan het niet uitzetten (heeft met cookie-instellingen van blogger te maken).
Mailen mag ook altijd (geertrude@geertrude.nl)