Geertrude Verweij over schrijven, lezen en leven

Groen en goud


Ik breide een sjaal van twee kleuren (licht en donkergroen) wol. Heel simpel ribbelsteek (alleen recht).


Natuurlijk wilde ik een bijpassende muts. Dus breide ik maar weer eens het patroon van Soulemama. Ik ben de tel een beetje kwijt, maar volgens mij is het de zevende keer dat ik deze muts maak. Het blijft leuk.


Dacht je dat de berg groene wol nu wel op moet zijn? Nope. Er is nog meer dan genoeg voor een omslagdoek. Deze keer volg ik wel het patroon dat ik bij Soulemama zag en ik heb goede hoop dat deze in ieder geval lekkerder gaat vallen dan de blauwe-die-we-snel-gaan-vergeten.


En daarna... oh, ik kan bijna niet wachten tot ik weet wat ik van dit garen ga maken. Zo mooi...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je wilt reageren!
Ik lees alle reacties en meestal antwoord ik ook, al kan dat soms een paar dagen duren.

Helaas moeten sommige mensen 'bewijzen dat ze geen robot zijn' door op plaatjes te klikken.
Sorry daarvoor, ik kan het niet uitzetten (heeft met cookie-instellingen van blogger te maken).
Mailen mag ook altijd (geertrude@geertrude.nl)