Geertrude Verweij over schrijven, lezen en leven

Een quilt van oude slopen


Het werd wel eens tijd de quilttop die al driekwart jaar (!) kant en klaar lag te wachten eens af te maken...
Ik stikte hem gewoon recht door op ongeveer een centimeter afstand van de naden. De randen zijn van een oud katoenen laken en de achterkant van een flanellen laken. Geheel in de stijl van deze quilt (allemaal oud beddengoed) gebruikt ik een oude molton als vulling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je wilt reageren!
Ik lees alle reacties en meestal antwoord ik ook, al kan dat soms een paar dagen duren.

Helaas moeten sommige mensen 'bewijzen dat ze geen robot zijn' door op plaatjes te klikken.
Sorry daarvoor, ik kan het niet uitzetten (heeft met cookie-instellingen van blogger te maken).
Mailen mag ook altijd (geertrude@geertrude.nl)