Geertrude Verweij over schrijven, lezen en leven

Kanten sjaal

20080609 (Small)

Niet mijn eerste kantbreiwerk, maar wel het ingewikkeldste dat ik tot nu toe gemaakt heb. En eigenlijk is het helemaal niet zo ingewikkeld. Het is de branching out scarf, die niet alleen zo heet vanwege het motief, maar ook omdat het een goed patroon is voor breisters die iets nieuws willen leren.

Links ligt mijn nieuwste project, een gehaakte deken. Ik ben niet zo weg van deze kleuren, maar die komen (nog steeds) uit de berg. Een deken is de gemakkelijkste manier om ze op te maken…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je wilt reageren!
Ik lees alle reacties en meestal antwoord ik ook, al kan dat soms een paar dagen duren.

Helaas moeten sommige mensen 'bewijzen dat ze geen robot zijn' door op plaatjes te klikken.
Sorry daarvoor, ik kan het niet uitzetten (heeft met cookie-instellingen van blogger te maken).
Mailen mag ook altijd (geertrude@geertrude.nl)