Geertrude Verweij over schrijven, lezen en leven

Weer een deken

20080519 (Small)

Je zou haast denken dat ik het koud heb. Dit is de vierde deken al die ik in een paar maanden laat zien. Moet ik er wel bij vertellen dat ook deze al een behoorlijke periode in de maak was. Het is meer een kwestie van ‘eindelijk afmaken’… Helaas had ik niet genoeg van dit garen (dat ik ooit kocht om een trui van te breien, maar dat erg tegen viel in kwaliteit) om er een grote deken van te maken, maar hij is wel groot genoeg om koude benen te bedekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je wilt reageren!
Ik lees alle reacties en meestal antwoord ik ook, al kan dat soms een paar dagen duren.

Helaas moeten sommige mensen 'bewijzen dat ze geen robot zijn' door op plaatjes te klikken.
Sorry daarvoor, ik kan het niet uitzetten (heeft met cookie-instellingen van blogger te maken).
Mailen mag ook altijd (geertrude@geertrude.nl)