Geertrude Verweij over schrijven, lezen en leven

Nieuw (voor mij)

20080526 (Small)

Ik was al tijden op zoek naar een handnaaimachine. En ja, dat klopt, ik wil hem ook echt gaan gebruiken, vooral omdat ik tegenwoordig niet zoveel meer aan naaien toekom. Ik ga niet gezellig zitten ratelen als echtgenoot probeert te werken. Maar deze is (min of meer) geruisloos, dus wie weet wat er straks weer allemaal aan tasjes geproduceerd gaat worden…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je wilt reageren!
Ik lees alle reacties en meestal antwoord ik ook, al kan dat soms een paar dagen duren.

Helaas moeten sommige mensen 'bewijzen dat ze geen robot zijn' door op plaatjes te klikken.
Sorry daarvoor, ik kan het niet uitzetten (heeft met cookie-instellingen van blogger te maken).
Mailen mag ook altijd (geertrude@geertrude.nl)