Geertrude Verweij over schrijven, lezen en leven

Tasjes

Een tweede poging met deze stof, nu met de print gecentreerd (dat asymmetrische stond me tegen bij de eerste)Een simpel open tasje. De kleuren van het stofje zijn in werkelijkheid veel feller.Een tasje op verzoek gemaakt, voor mijn vader om zijn administratie in te vervoeren.En een staaltje hergebruik. Oud polyester blousje verknipt tot gezellig tasje.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je wilt reageren!
Ik lees alle reacties en meestal antwoord ik ook, al kan dat soms een paar dagen duren.

Helaas moeten sommige mensen 'bewijzen dat ze geen robot zijn' door op plaatjes te klikken.
Sorry daarvoor, ik kan het niet uitzetten (heeft met cookie-instellingen van blogger te maken).
Mailen mag ook altijd (geertrude@geertrude.nl)