Geertrude Verweij over schrijven, lezen en leven

Naaldenrol

20070418naaldenrol1-736612 20070418naaldenrol2-736707 20070418naaldenrol-769931

Ik heb een nieuwe naaimachine! Mijn oude heeft altijd kuren gehad en nu ik zoveel naai vond ik dat hij wel eens vervangen mocht worden. Deze nieuwe is vrij goedkoop, maar tot nu toe heb ik er niets over te klagen. Om gevoel voor de machine te krijgen, bedacht ik een projectje met veel, heel veel, stiksels. En meteen ook heel nuttig voor mijn groeiende collectie breinaalden, die tot nu toe in een plastic zakje in de kast lagen.

1 opmerking:

  1. Ik heb nieuwsgierig doorgeklikt in je bericht van vandaag (1 aug 2013) en denk gelijk: dit is handig!!
    Bij mij passen de breinaalden ook niet meer in hun doos. Dat krijg je met al die dikke naalden van tegenwoordig.
    Ik heb al een stofje in mijn hoofd (ik wil gelijk aan de slag, maar ooh jammer genoeg zit ik op m'n werk)

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je wilt reageren!
Ik lees alle reacties en meestal antwoord ik ook, al kan dat soms een paar dagen duren.

Helaas moeten sommige mensen 'bewijzen dat ze geen robot zijn' door op plaatjes te klikken.
Sorry daarvoor, ik kan het niet uitzetten (heeft met cookie-instellingen van blogger te maken).
Mailen mag ook altijd (geertrude@geertrude.nl)