Geertrude Verweij over schrijven, lezen en leven

Vierkantje

Ergens in de engelstalige breiblogs die ik lees, vond ik een linkje naar een knitalong. Dat is een groep mensen die tegelijkertijd hetzelfde breien. In dit geval “dish cloths”. Nu heb ik geen idee waar ze die dingen voor gebruiken, maar het is wel een leuke manier om te blijven breien en patronen te leren lezen (in het engels). Ik krijg iedere dag een paar toeren in mijn mail en na een week heb je een leuk klein vierkantje.

Zoals deze

okt-770024

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je wilt reageren!
Ik lees alle reacties en meestal antwoord ik ook, al kan dat soms een paar dagen duren.

Helaas moeten sommige mensen 'bewijzen dat ze geen robot zijn' door op plaatjes te klikken.
Sorry daarvoor, ik kan het niet uitzetten (heeft met cookie-instellingen van blogger te maken).
Mailen mag ook altijd (geertrude@geertrude.nl)