17 januari 2014

Heel normaal

En toen was er ineens een week voorbij.

Nou ja, ineens? Niet echt. Het was een drukke week, maar eigenlijk gewoon een januari-week. Want in januari is mijn boekhoudbaantje altijd wat zwaarder dan normaal. Jaarafsluitingen, aangiftes, het is allemaal net wat meer dan anders. Gecombineerd met een grieperig hoofd, wat eigenlijk ook heel normaal is voor deze tijd van het jaar. En op de een of andere manier hoort een totaal gebrek aan inspiratie en zin op het gebied van bloggen en social media daar ook bij. Gaat wel weer over. Het is alleen jammer dat ik altijd zulke grootse plannen heb voor het begin van het jaar, waar dan weer niets van komt ;-)

Ik heb nog even wat gestoei met cijfertjes te gaan voor ik me weer kan richten op woorden en plaatjes. Volgende week komt er dus waarschijnlijk ook niet veel van bloggen. Ik hoop de week daarna weer een beetje lucht te hebben.

Ik hou even pauze…

20140117 (Large)

Genieten vanaf de eerste pagina

Heb ik hier eigenlijk wel verteld dat Trammelant op het platteland inmiddels echt verschenen en overal te koop is? Ik geloof van niet. Excu...