10 januari 2013

Aan het werk


Een van mijn goede voornemens is te proberen wat meer aan mijn bureau te werken (meestal zit ik met mijn laptop op de bank). Daar heb ik die tafels tenslotte voor neergezet en dat maakt het (hopelijk) gemakkelijker om schrijven, boekhouden en het normale huishoudelijke en gezinsleven te combineren. Vandaar dat ik mezelf vandaag hier heb geinstalleerd, want ik moet nog een half boek doornemen voor de redactrice er weer mee aan de gang gaat.
(eh...nee, dit is niet helemaal een eerlijke foto. Ik heb eerst even wat was en de overlopende prullenmand aan de kant geschoven)

2 opmerkingen:

  1. that's ok.
    i don't always put "honest" pictures on my blog, either. . .

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je wilt reageren!
Ik lees alle reacties en meestal antwoord ik ook, al kan dat soms een paar dagen duren.

Helaas moeten sommige mensen 'bewijzen dat ze geen robot zijn' door op plaatjes te klikken.
Sorry daarvoor, ik kan het niet uitzetten (heeft met cookie-instellingen van blogger te maken).
Mailen mag ook altijd (geertrude@geertrude.nl)